Ősz

2014. szeptember 11., csütörtök

Szakadó esőre ébredtünk......miért is nem lep meg. Komolyan kezdem azt hinni, hogy mi már soha-sehová nem jutunk el.
Végre zöld utat kaptunk, minden tekintetben, vérkép kontroll jó lett, még egy pici gyulladás mutatkozik, de doktornő szerint, ez már meg sem látszott volna, ha nem hétfőn, hanem szerdán vetetjük le a vért.
Így kiadta az egészséges igazolást hétfőre, végre megkezdjük a középső csoportot, persze 2 hét csúszással.
Hozzátette, lehet kirándulni, sétálgatni, csavarogni, ebben a szép őszi időben...........melyikben? Gumicsizmában és esőkabátban?
Így bent punnyadunk a lakásban, ezer féle legó város, ház és miegymás épül már, százszor végigjátszottuk a Madagaszkár 3-at az X-boxon.
Óriási lelkesedéssel várjuk a hétfőt...............higgyétek el, tényleg.
4 hónapja van itthon laura, ugye betegséggel zártuk az ovit, így 2 héttel hamarabb kezdődött a nyári szünet, majd jött a majd' 3 hónapos nyári szünet, és most még megtoldottuk 2 héttel.
Hát mit is mondjak, még jó hogy festve van a hajam, mert tuti lett néhány ősz hajszálam.

Mert amikor beteg, olyan bágyadt és elesett, ilyenkor a szívem szakad meg érte, de amikor már egy picit is jobban van, rossz, hisztis mint a kisördög, de tudom, hogy ez is azért van mert hiányzik neki a közösség.
Hát nálunk ez a nyár-őszelő így ment el.

És most teljesen más témába csapok, elkezdek egy furcsa játékot, remélem csatlakoztok, és sok-sok "meghalt" blogot fog feléleszteni. (a miénk is halállal küzd)
Szóval az lenne a játék lényege, hogy én megkérek 3 blogos barátot ismerőst, hogy legyen szíves írjon, egy gyors, összefoglaló, vagy épp aktuális posztot a blogjába. Akiket én megkértem Ők ugyanúgy megkérhetnek 3 blogos barátjukat, és így tovább.

Akikre én nagyon-nagyon kíváncsi lennék, hogy mi újság feléjük, a következőek:

Panna és Emma (Timi)
Tomika és Bogika (Ancsi)
Mártika és a pocaklakó (Rami)

Remélem nem veszitek rossz néven, és csatlakoztok, hozzám :)
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS