Az első

2014. szeptember 19., péntek

........ovis hét is letelt.Büszke vagyok, nem kicsit. Igazi 5 éves nagylányként viselkedik. Reggelente nincs hiszti, nincs eztnemakarom-nemveszemfel-nemezkel szitu.
Ébredés, mosoly, gyors öltözködés, majd a reggeli gabonapehely (el nem múlhat reggel nélküle).
Cipőhúzás, indulás.
Éneklés az autóban.
Mikor megérkezünk verseny az udvaron át az ajtóig, majd a lépcsőn szépen lassan közlekedés, mert a szabály az szabály, a lépcsőn óvatosan közlekedünk.
Elolvassuk a napi menüt, majd kijelenti, hogy épp jó agy rossz-e a menüsor.
Gyors átöltözés, mosdó (addig van 5percem beszélgetni).
Majd gyors és egyáltalán nem könnyes búcsú, és már nem is látom, mert boldogsággal repül be a barátok közé. :)

A sok újdonság ezt váltja ki belőle. Büszke arra, hogy Ő már nem kiscsoportos. A csoportszobájuk be van galériázva, tavaly még nem mehettek fel, csak idén. Szabályok keretein belül, fent csak "olvasni" vagy beszélgetni lehet, ülve, kihajolni TILOS! :)
Aztán a torna óra, elsejétől járnak majd az ovi melletti Halassy Sportcsarnokba. Tornazsák és tornadressz.......alig várja hogy megvegyük.
Szintén elsejétől kezdődnek a napközbeni foglalkozások, környezetismeret, matek........izgalommal várja.

Végül a délutáni ovis programokból nem választottunk, és nem csak mi tettünk így, talán 1-2 gyerek iratkozoot be valamelyikre. Mindenki magának oldja meg.
Persze mi is. Hála apukámnak. Ő ugyanis a Fradi Népligeti sportcsarnokjában dolgozik, így oda fogjuk hordani Laurát szintén elsejétől, ritmikus gimnasztikára és úszásra, még az időpontok nincsenek meg, jövő héten megyünk majd tandíjat fizetni és órarendet is akkor kapunk.

Izgalmas ősz/tél lesz, ez nem vitás. Remélem betegségtől mentes, és vidám lesz. Mi azon leszünk, nagyon szeretnénk! :)

És ez lenne a mi szeretett ovink ♥






 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS