Remekül...........

2014. február 13., csütörtök

vagyunk.
A harmadik betegségmentes hetet zárjuk ma az oviban, el sem hiszem, de komolyan. Még egy apró pici nátha, orrfolyás sem rondít bele a mindennapokba. (remélem nem kiabálom el)
Ami következtetést levonhatok, 4 hete kapja az ImunoGlukan-t , az étvágya ilyen jó még sosem volt, eszik-eszik és eszik, és a kis karikák a szeme alól tűnnek elfelé. Gondolom ez a vitaminhiány miatt lehetett, vagy nem tudom, de majd' ki csattan az egészségtől. Ami még nem elhanyagolható, ilyen huzamosan még nem járt oviba, ebben a tanévben, egy hét volt max. majd 2 hét itthon.........
Így le merem írni, hogy hatásos, és jó, és örülök, hogy rátaláltam erre az immunerősítőre.
Közben járunk a tornára, első alkalommal még bent voltam, a héten viszont szépen átöltöztünk, és ment is befelé, ügyesen-nagylányosan.
A végén Cili néni kijött, és azt mondta, mindent precízen-pontosan csinál, nagyon fegyelmezett, és nagyon ügyes. Jól esett, és tudjuk, hogy ilyen. Bárhol...... (csak itthon nem) Az oviban is, kedves, szófogadó, segítőkész.
Itthon nem. De már eljutottam odáig, hogy inkább itthon "tomboljon", mint pl. az oviban, és akkor folyton az lenne a téma mennyire rossz és szófogadatlan.
És hirtelen -négyésfél-, hihetetlen mennyire rohan az idő, lassan szervezhetem az ötödik szülinapi buliját...........

-fél-
-négyésfél-


 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS