Lassan vághatom a centit

2015. március 11., szerda

Ez a terv, amint 100 naphoz érünk, elkezdem vágni a centit, és egy üvegcsébe fogom gyűjteni a levágott darabkákat, talán így is gyorsabban repülnek majd a napok.

Megvolt a cukorterhelés, tökéletes lett, a vasam is a középmezőnyben van, tehát aggodalomra semmi ok. :) Egészségesek vagyunk :)

Voltunk 4D-s UH-on is, ami ismét egy boldogság volt, igaz szégyenlős volt öcsibogyó, de így is láttuk minden testrészét. még mindíg fiú ♥
Ami a legjobb hír, mindkét oldalon csökkent a vesetágulat. Már csak 1,4 mm. Ez nagyon megnyugtatott, remélem a 28 hetes UH-on már semmi sem lesz.
Olyan cukin pózolt, mint annó Laura. Már most olyan sziruposan, nyálasan, csöpögősen szerelmes vagyok belé is. Lulába is, aki annyi szeretetet ad, hogy az valami hihetetlen.

A napsütés engem feltölt, talán most érzem magam a legjobban, ki is használom, míg nem óriási a hasam, csavargok, vásárolok, barátnőzök......talán még egy hónapom van ilyen önfeledten, aztán (remélem nem jön be) de készülök a vizesedésre, lábdagadásra, vérnyomásra.....jó lenne megúszni.

Öcsitesó-23+2 (méretek szerint nagyobb, 23+5)-562gramm ♥


Egy kis összehasonlítás ♥


És mi 23 hetesen ♥




 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS