Feszített tempó

2011. szeptember 19., hétfő

Hazaértünk mamáéktól, megvolt az előszülinapozás. Jól sikerült,azt leszámítva,hogy a betegség ekkor volt a tetőfokán mind hármunknál. Csodás tortát csináltunk Laurának. Ezért itt is köszönet nővéremnek. Saját készítésű fondant-al vontuk be. Féltem nagyon az elkészítésétől, de nagyon jó lett. Nem igényel nagy tudást. 4 csomag sima pille cukor, és 2 kg porcukor. A pillecukrot felolvasztottam mikróban, mikor már teljesen folyós volt, akkor elkezdtem összedolgozni, először 1kg porcukorral, majd hozzáadtam a második csomaggal is. Állagra ugyan olyan mint a marcipán, csak nem szakad olyan könnyen, és nem kell félni, attól, hogy a kézmelegtől megolvad, és formázhatatlan lesz. A torta kettő kör alakú formából lett összehozva, a díszekért (katica,gomba,pillangó) köszönet Poncsák cukinak, és Hello Kittyért is! :) A többi a mi munkák, színeztünk ételfestékkel, gyúrtunk, kreatívkodtunk, és übereltük a tavalyi Barbies tortánkat! :)

Babgulyás rotyogott bográcsban, a grillen pedig csirke saslik készült. Isteni finom lett! Reggeltől estig tartó móka volt, Laura nagyon élvezte, igaz elég nyügi volt a betegség miatt. :(
Örül az ajándékoknak, amit nagyon nagyon szeretnénk megköszönni mindenkinek, elkényeztetik a kisasszonyt!

Az igazi szülinap 26.-án (hétfőn) lesz, mivel költözünk a héten, és apának nem adnak szabit sem, így ezt csak hármasban fogjuk ünnepelni. Ezért kellett sz előszülinap! Nem akartam megfosztani attól az örömtől, ami már volt neki egyszer! Szereti ha sokan vagyunk, ha körülötte forog a világ, édesen körbepuszilgatott, ölelgetett mindenkit. Öröm volt nézni!

A lakás kezd csatatérré válni, dobozolok, pakolok, zsákolok! Holnap 4kor kapunk kulcsokat, aztán a hét erről fog szólni. jaj de várom már hogy ott legyünk, minden a helyén legyen, és élvezzük azt a csodás nyugalmat ami ott van! :)











 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS