KARANTÉN..........................

2011. szeptember 28., szerda

.................no nem betegség, vagy fertőző járvány! Egyszerű rovar irtás! :)
Kertészek, vegyszerek, mert valami elkezdte a füvet, és a bokrokat pusztítani. Nem szép látvány! Szóval ma megjöttek, permeteztek, így le van tiltva Laura a kertről.
Így ma benti programok vannak, még míg főzök, és rendbe rakom a házat! Aztán játszótér, tóparti séta, és Pest a további terv! Nem mintha annyira hiányozna koszos fővárosunk, de még egy két dolog maradt a lakásban! :)
Nem hiányzik, talán csak kicsit..................az itteni csend és nyugalom, kedves, közvetlen emberek, friss levegő, reggeli teraszos kávézás, szalonna sütés, és bográcsozás...................ez az igazi élet. Ami nekünk létfontosságú.......................egy vidéki sosem fogja igazán szeretni a nagyvárost! Mi is így vagyunk! Mégis közel vagyunk drága Budapestünkhöz, ami azért kicsit a szívemhez nőtt a 4 év alatt. A bolt hegyek, és a bevásárlási lehetőség. :) Nálam ezért vitte a No1 helyezést! Másért nem.
Mióta itt vagyunk, Laura kisangyal, napi szinten 2,5-3 órát alszik, elfárad, elnyomja a friss levegő, és ami a legnagyobb szó...................a szobájában. Bemegy, betakarom, puszi.........5 perc és alszik! :)
Imádunk MOGYORÓD! ♥♥♥♥♥

Reggeli komás mesézés :)



A karantén, gyurmázásra késztette a kisasszonyt:





 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS