Nyááááár van ? ! ? !

2013. június 26., szerda

Mi még csak most jutottunk el odáig, hogy megnyissuk az idei strand szezont. Így is félve, hisz erről is le vagyunk tiltva, de ember legyen a talpán aki egy 4 évesnek elmagyarázza, megérteti vele, hogy ez a nyár nem erről fog szólni.
Szombat reggel ahogy ébredtünk, reggeli után el is indultunk a Dagály fürdőbe. (eddig a Palatinus volt a nyerő, de tavaly óta ide járunk) Fél 9-kor már a karórákkal a kezünkön léptünk be a kapun. kerestünk napozóágyat lepakoltunk, gyors bekenés és már csobbantunk is. Sajnos hamar ki kellett másznunk a vízből, ugyanis borzasztó mennydörgés-villámlás lett, én pedig rettentően tartok az ilyentől. Így gyorsan elvonultunk a büféhez, és míg az égiháború tombolt, megreggeliztünk. Szakadt az eső. Féltem, hogy haza kell mennünk, de mire megettük az utolsó falatot, már bujkált a napocska elő. Kellemes-felfrissült idő lett, így még nagyobb kedvvel vetettük bele magunkat a csobbanásba.
Lula nagyon ügyesen, hatalmas élvezettel lubickolt. Búvárszemüveggel, karúszóval semmi gond nem volt vele. Szépen merült, úszott, nyelte a vizet :D Semmi nem szegte a kedvét. Óránként 10-15 perc pihenőt tartottunk a napozóágyakon. Ennél tovább nem lehetett kint tartani a vízből, de ez az idő elég volt nekem ahhoz, hogy legyen egy kis színem, és még le sem égtem :)

Cikáztunk gyerek-felnőtt-élménymedencék között. Sajnos a kedvencünk a gomba medence még nem volt nyitva (ugyebár, előtte egy héttel még a Duna volt a birtokosa a strandnak, az még renoválás alatt volt) de így is volt elég program, élmény. A sok úszás, mókázás után fél 3-kor már úgy kellett kihúzni a vízből Lulát, hogy induljunk haza, mert itt alszik el. Nagy könyörgések árán hazaindultunk.

Itthon zuhany, egy kis uzsi, és elaludtunk. Összcsaládi pihenés volt, fél 7-kor keltünk. Kipihenten, rögtön egy kérdéssel indítottunk: mit fogunk egész este csinálni?? Nem gondolkodtunk sokáig, buszra pattantunk (apának könyörögtünk, hogy szakadjon már el egy kicsit a kocsitól) és a Városligetig meg sem álltunk. Játszótereztünk egy jót, homokoztunk, frizbiztünk. Kacagtunk, mókáztunk. Főtt kukoricát ettünk, és mentás limonádét ittunk, a tóparton ücsörögve. Már fél 10 is elmúlt, mikor hazaindultunk, sajnos nagyon lógott az eső lába. Mire beléptünk a lakásba már kezdődött is vihar. Gyors zuhanyzás után, ismét senkit sem kellett altatni.
Vasárnap kipihenten, vidáman ébredtünk :)

Tartalmas, szuper nap volt. :)
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS