Szülinapi előkészületek......avagy egy éves lesz Laura!

2010. szeptember 6., hétfő

Készülünk - készülünk! Már csak 19 napom maradt, hogy a tökéletes első szülinapi bulit megtervezzem! Az igazság az, hogy ennek a megvalósítására, hely és igény otthon van, család, barátok nagy része mind-mind vidéken élnek!
Szóval a megszületett a döntés, Szabolcsban lesz Lau első szülinapi bulija! A tavalyi szeptember 26.-ai időjáráshoz, tervezek, remélem nem sokkal lesz rosszabb idő! Ugyanis mi még egy kerti party-ban gondolkodunk, malacsütéssel, nyárson..............kertben ücsörgős, gyerekek fűben szaladgálós, jó idős szülinapra.
Majd a a nagyfőnök eldönti onnan fentről!
A torták már terveben, most megyünk haza hétvégén és megrendelem az egyiket! egy Barbies kisebb lesz Launak gyertyával, tüzijátékkal, amibe ő belemászhat, és azt csinál amit akar, amit én fogok elkészíteni, ez nálam alap, és szerencsére találtam a neten egy nagyon jó oldalt, ahol le van lépésről lépésre írva fotózva! És lesz egy a nagyoknak, amit Launak a közelébe sem viszünk! Lesz még sok sok lufi, süti, kaja, pia...............és ajándékok!
Apropó ajándék...............gőzöm sincs mit kapjon! Ötleteket szívesen fogadok! Úgyis fog hülyeséget kapni, ismerem a rokonságomat! :) :) :) De ez így van jól!
Szóval zsongás ezerrel, nagyon várom, tudom nem sok minden változik utána................de akkor is, a lányom első szülinapja, ez nagy ünnep, és lesz is életem végégig! :)
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS