Végre nálunk is van egy kis idő

2011. december 28., szerda

Végre én is eljutok a beszámoló megírásához!
Rövidek a napok, ha az ember a családdal tölti őket!

Szóval, 23.-án érkezett anyukám. 24.-én reggel pedig apukám. Otthon főzőcskéztünk, beszélgettünk és feldíszítettük a fát. Nem volt közös díszítés, mivel azt szerettük volna, hogy Launak meglepi legyen.
Így míg ő mamával foglalatoskodott, papával és apával díszbe borítottuk a fenyőfát.
Ahogy megpillantotta, csak ámult és bámult. Mosolygott, és nagyokat sóhajtott, csillogó szemekkel nyugtázta, hogy ez bizony az övé, amit a Jézuska hozott neki.
Aztán elkezdődött a főzőcskézés, halászlé rotyogott a fazékban, apa és papa sürgött-forgott most a konyhában.
Mi csajok pedig nagyokat mókáztunk, játszottunk. Elkészült a finom est-ebéd,megtöltöttük a pocakot, és mivel Lau lelocsolta csini kis ruhácskáját, mamával elmentek átöltözni, addig pedig a „Jézuska” meghozta az ajándékokat!
Volt nagy öröm, most sem volt szűk markú, mint ahogy a télapó sem. Volt babaház, Dupló, Bogyó és Babóca, kirakó, mesekönyv. )
Elkezdődött ismét a hatalmas mókázással járó, esti vigalom. Kifáradtan tértünk nyugovóra.

Másnap útra keltünk, hogy az otthon betegeskedő családtagokkal is ünnepelhessünk. Mire hazaértünk nővérem, csodás ebédet készített (csülök pataki tálban, héjában sült burgonyával, finom húsleves csigatésztával).
Aztán az ő fájuk alatt is ott teremtek az ajándékok. Laurát ismét egy nagy doboz várta a fa alatt, sok-sok fa építőt kapott, sínekkel, mozdonyokkal, kiegészítőkkel, most ez a No.1.
A másik nagy durranás, a két kis betegem ajándéka volt, már egy ideje meg volt nekik véve, az igazi, az utánozhatatlan csocsó asztal.
Azóta ez a családi esték egyik kedvenc elfoglaltsága. A kis csöpp asszony is, úgy rúgja a gólokat, hogy csak lesünk.
Bővül a szókincse, új szó: Csocsó!!!!!!!!! :)

26.-án meglátogattuk a másik mamáékat is. Majd délután pocakos nővéremék jelentek meg. Jaj istenkém, nem cserélnék most vele, 3 hete van, és megérkezik kisBence. Nekik csupa hasznos dolgot hozott a Jézuskánk. Reméljük minden egyes darabot, egészséggel fog használni Bencus.
Jókat beszélgettünk, mókáztunk, szeretem mikor együtt van a család.

Aztán most szervezgetjük a szilvesztert, itthon töltjük ez már biztos, családi örömködés (ökörködés) lesz.

Zárójelben: ( A két kis vagányom még mindig beteg, Geri már gyógyuló félben volt, mikor Máté elkapta, most visszafertőzte Gerit, szegénykéim nem tudom mikor másznak már ki ebből. Szóval fertőtlenítünk, szellőztetünk................reméljük nem kapjuk el. Laura is megúszhatná. Annyi a szerencse már ki kellett volna jönni rajta, ha elkapta volna. Szóval bízok, hogy immunis rá a szervezete.)

Előre is csodás szilvesztert, és örömökben gazdag Boldog ÚjÉvet szeretnénk kívánni nektek! :) ♥
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS