Jó is, rossz is

2011. december 23., péntek

A cím mindent elárul. Szerdán lett volna a Bereczki-Szinetár koncertünk nővéremmel. Sajnos ez elmaradt, mivel nem mertünk hazamenni Gergő betegsége miatt. Amit sajnos Máté, a bátyus is elkapott! Szóval csak reménykedni tudunk, hogy vasárnapra, mire megyünk haza, mindenki egészséges lesz. És Laura sem nyeli be a bacikat! Így a nagy össznépi karácsonyozás is elmarad! Anyum és Apum jönnek ma este hozzánk, és vasárnap együtt megyünk haza.
Az ajándékok már majdnem be vannak csomagolva, egy kettő hiányzik még, de azt ma míg Lau alszik pótolom.
Kacsasült párolt lilakáposztával, és halászlé lesz a menü. Valamit még majd kitalálunk hozzá. Anyum sütit süt, és hoz.
Lau ismét takonykórban szenved, ki sem lát belőle, szóval így még rizikósabb lett volna hazamenni. Bántott, sírtam................de beláttam, hogy ez nem játék, és a gyerekek egészsége a legfontosabb!
Szóval túl a traumákon, a bántó megjegyzéseken (facebook-os ismerőseim értik miről beszélek) most már a legnagyobb örömmel várom a holnap estét, és az azt követő napokat.

Laura egy kis zsivány, semmi sem marad előtte rejtve. Minden ajándékot, meglát,kiszimatol...............igazi kis detektív. Remélem, mindenkinek elnyeri majd a tetszését, a kis ajándékunk.
Remélem csodaszép lesz díszekben a fenyőfa. Remélem gyönyörű csillogó Lau szemeket látok majd holnap este, és remélem innentől nyugodt, békés, és ami a legfontosabb betegségmentes ünnepünk lesz.

Tegnapelőtt elkezdett esni a hó, én észre sem vettem, csak mikor a kis gombócforma, meglepetten fülig érő vigyorral, és még hangosabb kiabálással a tudtomra adta: "Anyaaaaaaaaaaaaaa! Hóóóóóóóóóóóó".

Azt a meglepődött, izgatott, boldogságot látni az arcán, leírhatatlan érzés volt. Hisz tavaly már látott havat, még dagonyázott is benne, de szerintem az igazi értelmét most értette meg. Folyton teles ,karácsonyos meséket nézünk, ahol hó, és hóember van. Izgatottan csodálja mindig. :)
Hóembert és egyéb fagyos dolgokat, rajzolunk, festünk...........ami már neki is megy. Igaz még kezdetleges, de nagyon ügyes.

Szóval így vagyunk mi most. Remélem az utolsó ilyen kissé elrontott karácsonyunk, és jövőre tényleg, együtt lehet az egész család, csak ennyit kívánok................! ♥♥♥
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS