Élünk.....................

2011. december 11., vasárnap

Még élünk, és jól vagyunk. Kissé eltűntünk. Sűrűek a napok.
Csütörtök este hazamentünk anyuméknál és ma este értünk vissza! Pénteken szalagavatóztunk (sógornőmé), most voltunk ennyi időt külön Laurától. Még ha akartam volna sem tudtam volna élvezni, annyira hiányzott a kis drágám. Csak azon ketyegett az agyam, hogy vajon mit csinál, alszik-e, evett stb.
De minden a legnagyobb rendben volt, mert a legszuperebb emberre hagytam a kicsikémet, anyukámra. Persze egész nap nem aludt semmit így mire este hazaértünk, olyan fáradt volt,de jó kedvű szerencsére.
A kérdésre, hogy hiányoztunk-e homlokegyenest rávágta: N E M.
Szóval ő jóóól érezte magát.
Aztán a szombat egész napot pihenéssel, mókázással töltöttük. Ugyanis szerencsére nem kellett autóba ülnünk ( lehetőség sem volt rá szerencsére, mert tisztítóban és szervízben volt) ma 2 kor kaptuk vissza.
Apum csodás ebédet főzött, mert sajnos anyumnak dolgoznia kellett ma, ilyen ez az egészségügy! :)
Telepakolta fincsi kajákkal a táskánkat, és el is indultunk haza, szerettünk volna még időben ideérni. Köd is volt, esett is. Lau szinte végig aludta az utat, így most még itt tombol, játszik, hisztizik.
Ez mindíg így van, ha vidékről hazaérünk, túl nagy otthon a kényeztetés.
Szerencsére sikerült kiszimatolni, mit szeretnének a családtagok, így jövő héten nyakamba veszem a várost, és apa nagy örömére költekezek. :D :D :D
Aztán nagy nap lesz a holnapi, apa megy be az oviba, és időpontot kér, aztán megyünk beiratkozni, ezekről pontosabban holnap, vagy majd a személyes találka után írok. Semmit sem akarok előre elkiabálni.
Alakul a karácsonyi menü is a fejemben, itt lesz nálunk a szenteste megtartva, majd 25.-én megyünk ismét vidékre, és majd csak szilveszter után térünk haza.
A jövő hét folyamán a mézeskalácsokat is megsütjük Lauval, vettünk nagyon cuki formákat, szép csillogó ehető gyöngyöket, és cukormáz tollakat a díszítéshez. Remélem finom is , és szépek is lesznek. Aztán lassan beszerezzük a fenyőfát is, szeretnék gyökereset venni, hogy legalább ennyivel védjem a fákat! Ezt még meg kell beszélni a tulajjal, hogy ki ültethetjük-e a kertbe.
Szóval mozgalmas és szuper napok várnak ránk! :) Majd még jelentkezem! :)
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS