Csak olyat ígérj...... :)

2013. augusztus 16., péntek

Mikor megműtötték, és kihozták a műtőből, akkor hogy lenyugtassuk, kérdezgettük tőle mit szeretne, szeretne-e játékot vagy valamit.
Az első válasza a LEGO tűzoltóautó volt, azt már aznap megkapta mikor hazajöttünk a kórházból. Aztán kitalálta hogy ő ZÖLD (igen zöld, nem rózsaszín, vagy piros) szobát szeretne, fessük át mire hazaér a kórházból. Ez kivitelezhetetlen volt, egy éjszakát töltött csak bent, és a mi energiánk is véges volt. Azt mondtuk neki, ha visszamegyünk a FOG-ra kontrollra, s mindent rendben talál a főorvosnő, akkor lehet róla szó.
Tegnap voltunk kontrollon, minden rendben szépen begyógyult a seb, már csak egy kisebb heg van. Füle ép, hallása jó.
Örültünk nagyon, ahogy kiléptünk az ajtón megszólal, akkor zöld lesz a szobám??? Néztünk nagy szemekkel, hogy "mi vaaan???" hát az, hogy Ő nem felejtett, mi viszont igen.
Na de milyen az a szülő, aki csak ígérget a vakvilágba :D :D :D Igen.............a rendelőtől festékért mentünk. Tegnap este 8-ra készen lett minden, ma felkerült a függöny és kész....................ZÖLD szoba, összhangban a narancs bútorokkal és szőnyeggel, van ízlése amúgy nem vitás (a bútorhoz nem is menne a rózsaszín vagy piros) :)
Hullafáradtan dőltünk az ágyba (na ja, mert más a gyereket festésre eltünteti otthonról, mi hoztunk még kettőt, így szép az élet)

( annyira belejöttünk, hogy hétfőre már tervben van a mi szobánk :D :D :D )
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS