A kis Mazsola...

2013. augusztus 28., szerda

Hétfőn megkezdtük a 2013-2014-es tanévet. Amolyan visszaszokós hét ez még, nincs minden óvónő, nincsenek sokan, összevont csoportok vannak, és persze az "új" óvodások beszoktatása is hétfőn kezdődött. A kis bölcsisek pár órára feljönnek az oviba, az otthonról érkező kicsik is bejönnek, és persze a lemaradó nagyobbak is átmennek a másik csoportba, szokják az új szobát, az új óvónéniket.
Hétfőn reggel már az új helyünkre pakoltunk, ugyanúgy a szívecske jel alá, csak épp a mazsola csoport öltözőjében. Viszont még Ica néni gondos kezeire hagytam Lulát, még a szokott csoportszobába, és így is volt egy kis pityergés. Napközben Orsi és Anita néni átmentek értük (4-en maradnak kiscsoportba vissza) és 2 órát együtt töltöttek.
Aztán ebéd ,alvás, játék............délután már vidáman mesélt, és ujjongott. :) Kedden már könnyebben ment, ekkor Orsi néni várta reggel, ölben puszik között hagytuk ott.
Ma pedig Anita néni fogadta lelkesen, mosolyogva. Ma már csak pici szájgörbülés volt. Holnap már élesben, a mazsola csoportban, az új társakkal, akik még "kicsik", kezdődik a nap.
Niki néni az "új" dadusnénink, egy tündér, nagyon szereti Lulát és ő is :) Ma puszival köszönt el, tegnap pedig lesifotót is kaptam :)
Úgymond könnyen, és vidáman indul az idei tanév, remélem így is marad, sőt, csak jobb lesz :)


 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS