/Karácsonyi mizéria.................../ szerkesztés alatt

2009. december 5., szombat

Végre eldőlt................amin annyit agyaltunk! Mit kapjon karácsonyra a kis újdonsült főnökasszonyunk! Igen -igen,vigyázzállásba parancsolja a család összes tagját,másodpercek alatt! Na de most nem ez itt a lényeg meg amúgy sem írok rosszat a kisasszonyról,mert elolvassa a Mikulás,meg a Jézuska...................és hát akkor üres marad a kiscsizma,és a fa alatt sem lesz semmi! :)
Szóval,megszületett a kicsike,Lau hercegnő karácsonyi ajándéka! Egy Fisher Price :Esőerdő hinta! Nem tagadom,nem újan,mert azért horibilis összeget kérnek el,Vateráztam neki egyet,és még igy sem volt olcsó mulatság,de mikor megtudtuk hogy Lau befészkelte magát a pocakomba,akkor apával közösen eldöntöttük,hogy mindent megfogunk neki adni,és hála a jó Istenkének,ezt anyagilag is tudjuk finanszírozni,mert dönthetnénk,ha nem lenne miből! Szóval első ajándéka egy hiper szuper,szinte teljesen új (mert egy pár hónapos gyerek mennyire el is tudja használni,de ez szerintem az anyuka érdeme,aki pedáns nő) hintát! Még tervben van játszó szőnyeg, zenélő forgóka (ezekból mindből van már, de ez a fisher price márka annyira megtetszett,és tök jó minőség,hogy rácuppantem és lecseréljük a játékait Launak),és abróbb játékok,amik már majd a kézügyességét fejlesztik! Nem hiába mondják a bölcs idősek,hogy magatokra már nem is lesz se idő se energia! És ez igy van! :):) Mi úgy döntöttünk hogy karácsonyi ajándéknak, elmegyünk majd ketten vacsizni,és slussz!
A család többi rabszolga népének is megvan már az ajcsi! (nem a mi rabszolgáink,félreértés ne essék,hanem Laura hercegnő,királynő,méltóságos asszony rabszolgái,és könyörületes volt a kisasszony megengedte hogy udvari bolondjai,azaz "anya" és "apa" beszerezzék a családnak a karácsonyi meglepiket)!
És hogy szó ne érje a ház elejét,hogy csak csacsogok a hintáról,íme kettő kép a királynő,leendő trónjáról:
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS