/Néhány szóban.......gyorsan/

2010. január 4., hétfő

A cím is mutatja,csak gyorsan! Nagyon jól vagyunk! Hála Istennek! Lau mostanában korán ébred,nem tudom ti hogy vagytok vele de a 6- fél7 nekem korán van! Pláne úgy hogy 10kor még nem alszik! Viszont az éjszakát végig szunyáljuk!

Nagyon szépen fejlődik a mi kis hercegnőnk! :) Imádom! Okos,tüneményes,értelmes,végtelen nyugodt baba.............és csöppet sem vagyok elfogult! :) Napi 4-5ször eszünk tápszert 170ml-t,és közben kóstolgatjuk a bébikajákat! Szereti és nagyon ügyesen eszik kanálból! Tegnap megkóstoltok a sárgarépa burgonya kombinációt,háááááát,ez nem nyerte a tetszését a kis inyencünknek! Eddig ami nagyon bejön neki az az alma és az alma krumpli kombinácó! Ma barackozunk! Ó és ma megyünk megint szurira,meg mérésre,kíváncsian várom az eredményeket! Nőtt mint a gomba eső után!

Karácsony szuperül telt,pláne kisasszonynak,mindig hurcolta mindíg valaki a kis valagát,de szerencsére itthol nem kell,tudta akkor ott okés,de anyának csak 2 keze van,és kell azért néha főtt kaja,tiszta ruha.....és egy kis rend sem árt a lakásban! :) Egy szó mint száz,nagyon jól vagyunk................!

Nézzük mi is történik a 4. hónap első hetében a babával:

""Kisbabád már élete első napjaiban is felismert téged, ám most már ennek jelét is tudja adni. Az ennyi idős gyerekek fele már látványosan és egyértelműen kimutatja, hogy megismeri szüleit.
Gyermeked valószínűleg rámosolyog az idegenekre is, különösen akkor, ha azok egyenesen a szemébe néznek és gügyögnek neki. Ám már elkezdi magában osztályozni, hogy ki kicsoda az ő kis életében, és egyértelműen észrevehető, hogy hozzád, a férjedhez és még néhány másik emberhez elkezdett kötődni.
Mikor meglát, kisbabád megnyugszik, belenéz a szemedbe. Ha nem vagy a közvetlen közelében, keresi, hol is lehetsz, és amikor észrevesz, izgatottan kalimpálni kezd a kezeivel, és mosolyra húzódik a szája. Illatod is megnyugtatja, biztonságérzettel tölti el.""

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS