Karácsony, és ami utána van...................

2010. december 28., kedd

Sziasztok!
Mindenkinek szeretnénk megkésve nagyon boldog karácsonyt kívánni, és előre, sikerekben gazdag békés boldog új évet!
Most az van, hogy itthon vagyunk vidéken, a karácsony szuperül telt, fincsi kaják, szép ajándékok, boldogság és miegymás.
Képekkel nem tudok szolgálni, mert a hiper szuper gyors netem az otthon van, gépem az itt van velem, de egy nem minősítem milyen mobil internettel .
Szóval képek már csak 2011-ben. :)
És akkor ami utána van:
Gyermekem kötőhártya gyulladástól szenved, csipás, bedagadt  szemek..............láz és miegymás, na meg a fogzás! :)
Szemfog, zápfog................mikor lesz már vége. És még apa sincs, ugyanis neki a meló az meló két ünnep között is, így ő visszautazott BP-re, holnap este jön csak vissza hozzánk vidékre!
Laura egyébként egy tündérborsó, imádom minden rezdülését, okos nagylány, aki annyira feltétel nélkül szeret mindenkit, hogy azt már el sem hiszem.
Mamát, Papát, Keriéket, uncsitesókat, ölel, csókol, simogat szeretget.
Aztán itt hó-hó hátán, minusz nem tudom mennyi fok...................ki sem mozdulunk a házból, a jó melegből, Lau folyton menne, de nem kell még egy megfázás is ezekhez a fincsi dolgokhoz.
Az idén nagyon jó kislány volt, Laura...............a Jézuska is bőkezű volt vele, kapott játék konyhát, rózsaszín csajos kismotort, főzőkészletet, egész istálónyi pónilovat , rajztáblát, kispárnát, lovas hintót, babákat.............szóval jelezném a Jézuskának, mi pedig egy nagyobb lakást, vagy házat szeretnénk, mert már nem tudjuk hova rakni a játékokat! :D :D
Nagyon jól érezzük magunkat családi körben. :)


(folyt.köv. hamarosan)
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS