2011! :)

2011. január 2., vasárnap

Először is, még egyszer mindenkinek nagyon nagyon boldog 2011-es évet! :)
Másodszor, már kezdek besokallni a havas szürke téltől, ezért legalább a blogot próbálom vidámmá, nem télivé tenni! :) Remélem nektek is tetszeni fog! :)
Szóval ismét Bp.-en, eltelt ez a kis pihi is, újra a hétköznapok rabjai leszünk! :( Jól esett pihenni, és csak feküdni, sétálni, na és enni, a mérlegre rá sem merek állni, de ennek volt itt az ideje!
Mint most is az új évi fogadalmam a fogyókúra, amiből semmi nem lesz, de azért jól esik megfogadni!


Családka gyógyulgat, Launak semmi baja már, apánk még csúnyán köhög!
Holnap mennénk a 15 hónapos oltásra ,de nem engedem még beadni most Launak, nem akarom hogy vissza essen.
Most épp a mamát hiányolja, és kiabál hogy "mama-mama" megszokta ő is, most hiányzik neki a nyüzsi!


Csináltam egy pár képet, sajnos sokat nem tudtam mert, nem volt Laura olyan állapotban, csúnya volt a szemecskéje is, meg hisztis is volt!
Szóval a mi karácsonyunk:





És még egy összehasonlítást is csináltam, mivel már tavaly is volt egy karácsonyunk, ezért megnéztem mennyit is változott a kis mininőcim, hát sokat:


Igazi nagylány lett belőle, okos, értelmes, szeretni való, és nem vagyok elfogult! Annyira szeret mindenkit, hogy néha nem tudja kimutatni, és pofozkodik, annyira nem tudja hogy mutassa ki a szeretetét! :)
Tánc a kedvenc elfoglaltsága, szilveszterkor 00:15 ig ébren nyomta és táncolt. Tesóméknál szilvesztereztünk, és sógorom zenélt, hát Laura imádta, ha abbahagyta a kis asszony rögtön reklamált, hogy "ka-ka" ez nála a kapcsolni! :)
Szóval nagyon tartalmasan telt ez a tizen akárhány nap!
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS