Aludni jó

2012. január 13., péntek

Érzékelem, tapasztalom, hogy szeret aludni, és pihenni. Minden nap, alszik egy hosszút, egy kiadós udvari munkálkodás vagy séta után. Általában 13-17 között 2,5-3 órát!!!!!!!!!!!!!! Mióta itt van velünk, el sem tudnám mondani, sőt egy kezemen meg tudnám számolni, mikor aludt ennyit.
De nem bánon kell a kis szervezetének, és ha délután 5kor ébred fel, 10kor már akkor is alszik ismét. Ha nem alszik akkor vége a napnak, és az estének, giga hiszti, hihetetlen csapkodással vergődéssel. Sosem gondoltam, hogy egy 2 éves is tud ilyen hisztit csinálni. Tegnap épp ez a nap volt ideje sajnos nem volt szegénykémnek, mert olyan elfoglaltság mellett mint az Legózás papával, vagy épp a kastély rajzolás, nincs idő holmi alvásra.
Este már a tűrőképességem határát feszegette, sajnos apa is sokáig melózott, így papára és rám maradt a nyugtatás. Mire apa hazaért, már a hajam az égnek állt, és mondtam, hogy itt van a határ, úgy érzem megbolondultam. Jó akkor öltözzünk, elmentünk vásárolni, hazafelé (olyan fél 9körül) Lula elaludt, és már csak a kabátot és a sapkát kellett levenni róla, reggelig aludt. De még hogy reggelig, fél 9kor keltünk.
Olyan jó volt kipihenni magam. Most már ismét újult erővel állok akár egy nem alvós naphoz! Ezt csak csöndben és halkan, hogy meg ne hallja az érintett, és ma is úgy gondolja hogy nem alszik. Kicselezem, és még azelőtt lerakom csucsulni, mielőtt nővéremék ideérnek, mert akkor ma este hajtépés lesz a részemről! :)



 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS