Kac-kac................

2012. január 8., vasárnap

.......................na nem, nem nevetek. Itt voltunk ma! Hiper-szuper játszóház, kedves személyzettel, biztonságos játékokkal, nagyon sok neveletlen gyerekkel, de hát mindenki más, és kinek a pap, kinek a papné, nekünk a paplan! :)
Kissé szórakozott vagyok,annyira feltöltött ez a néhány óra. Hirtelen ötlettől vezérelve, meginvitáltuk magunkkal kiskeresztfiamékat, igaz kicsit féltünk, hogy hogy fogja bírni a nagy zsivajt, de le a kalappal előtte, nagyon kis drága volt, sőt még jókat játszott, és nagyokat nevetett is.
Lau reakciójától tartottam a legjobban, azért még nem nagyon voltunk ilyen helyen, ennyi gyerek közelébe, az én kis bújós kicsikém, ahogy beléptünk, egy bátor nagylány lett, akinek már nem volt szüksége anya és apa védő kezeire.
Igaz a szeme sarkából mindíg figyelte, hogy biztonságos távon belül mozgunk-e, és figyelünk-e rá.
Szépen nagylányosan felmászott a csúszdára, mászott hídon és alatta, ugrált trambulinon , mászott alagútba, csúszott alagút csúszdán, homokozott a szuper homokozóban, barátkozott, megvédte az igazát, esett nagyokat, lökdösődött egy fiúcskával (aki nem mellesleg nagyon ősember volt, ordított torka szakadtából, ok nélkül, és riogatta az összes gyereket, nem az ő hibája hanem a szüleié, akik rá sem szóltak) de végül Lau nyert.
Bátor,okos és szófogadó nagylány. Apa ennyit megjegyzett a végén, csak nem csináljuk olyan rosszul ezt a gyereknevelés témát, hisz egy szóra odajött, és mindent amit mondtunk neki megértette és betartotta. Vigyázott a kisebbekre,óvatosan mászott a többi gyerek között, korához képest nagylányosan, és szabályosan viselkedett!
NAGYON BÜSZKÉK VAGYUNK RÁD DRÁGA KICSI KINCSÜNK!

Néhány kép. A többi itt.












 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS