Változnak az idők, napról-napra....

2012. január 9., hétfő

Egyik nap ez, másik nap az. Annyit változik napok alatt az érdeklődése, hogy csak kapkodom a fejem. Nem beszélve szókincséről, de ez egy másik bejegyzés témája.
Mire beszereztünk, minden féle Bogyó és Babócás játékot is a mese mellé, kirakó, memória kártya, mesekönyvek, addigra már előjött a Fifi mánia. Egyik reggel látta a tv-ben, azóta ezeket kell letölteni neki. Nem mondom, hogy nem játszik már a Babócás játékokkal, mert imádja őket, és mindegyiknek próbálja a nevét is kimondani. A csiga Csaba pl. úgy hangzik: "csábcsigáááá", de a mai nap legszebb pillanata, a Lili a rózsabogár neve volt, tisztán érthetően: "LILI", annyira örültem. El is mondtam neki, hogy egyik kisbarátnője is Lili, szóval Esztim innentől, már tudjuk a nevét is Lilónak! :)
Na de hogy én mindíg elkanyarodok attól amit írni akarok.
Szóval Fifi, hát igen, rájött hogy van neki itthon Fifi és Kankalin figurája is, akik beszélnek és zenélnek, csak eddig nem érdekelte ott porosodtak a polcon. Mióta meglátta a tv-ben a mesét, azóta hurcolja magával minden felé, eteti őket, öltözteti, tologatja a babakocsiban.
Most már csak a kis nefelejcs mehet a gépen, vagy esetleg még a Micimackó..................kíváncsian várom a következő kedvencet!
Imádom ezeket a napokat heteket, szeretlek kicsi lányom! ♥

(Ui: ezért ismét a blogháttér módosítás, Fifisre)



 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS