Jegyzetelnem kell

2012. április 18., szerda

Mert annyira pörgősek lesznek a következő napjaink, hogy inkább leírom, mintsem elfelejtsek valamit. Szóval, holnap jönnek a kisbarátaink hozzánk, már nagyon várjuk, Lau be van zsongva, érti, tudja miről beszélek, és nagyon várja már a bababulit.
Aztán pénteken érkeznek a nővéremék, egészen vasárnapig maradnak, a férfiak mennek dolgozni, mi pedig vagy bent punnyadunk a rossz idő miatt, vagy nem, mert jó idő lesz. :) :) Vagy-vagy!!!!!!!! :)

Hétfőtől vár egy rövidke hét ránk, mert apa csak csütörtökig dolgozik, így péntek reggel megyünk haza anyuméknál, és nagyon úgy tűnik hétfőre is kap egy szabadságot, így 5 napot tölthet velünk otthon. Hogy miért írom ezt??? mert ő május másodikán (szerdán) visszatér a fővárosba dolgozni, de csütörtökön este már jön is haza, mert pénteken van egy "kötelezőmegjelenésünk" ballagás.

Aztán van egy szombati pihenőnapunk, és vasárnap kiscsaládunk elindul haza, mert hétfőn (máj.7.-én) jön az, ami megváltoztatja az életünket, Laurát oviba íratjuk..................
Ez amolyan vegyes érzés, de nem lövöm le a poént lesz még bejegyzés elég, a sírásommal tele emiatt! :)

Lesznek köztes dolgok is ezalatt a bő 2 hét alatt, de az számomra lényegtelen, és nem is érdekel, nem leszek benne, mert nem vonnak bele, mert nem számítok. Sokan értitek miről beszélek.

Szóval tartalmas napok állnak előttünk,aminek nagy részét vidéken töltjük, amit nem is bánok szeretem ha nyüzsög az élet! :))
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS