Készülünk az őszre............

2012. augusztus 9., csütörtök

..............és az ovira. Tegnap gondoltam egy merészet, és elmentünk a WestEnd-be. Érdekelt a Debenhams és a Next gyerekruha választéka. Apával megbeszéltük, hogy veszünk majd egy két szettet Launak a Next-ben az ovira. Hát csalódnom kellett,  drága az tény és való, de ha láttunk volna valami szuper kis egyedi darabot, tuti megvesszük. Viszont üres kézzel távoztunk. Méregdrágán adják, és nekem nem tetszett az idei divat! Inkább maradok majd szeptember elején a Debenhams-nál. Kicsit drágább mint a Next, de szebbnél szebb ruháik vannak, folyamatos akciókkal. A bolt "Debenhams" márkája drágább, viszont van egy al márkája???? a BlueZoo ! ITT meg tudjátok nézni, imádnivaló kis darabok! :)
Aztán szerencsés helyzetemet továbbra is kihasználva, szeptember elején beszabadulok a gyerekboltba turizni egy kicsit. na majd onnan lesz Next, és egyedi darabok.

Közben elkezdtem a sapikat is gyártani az ovira. Minimum 5 darab, minden napra lesz egy, de tuti sokkal több lesz tél végére a darabszám. Az első még igazi kora őszi darab, igazi Lau szemekhez való. Imádom benne. Olyan cuki feje van! :)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS