[ 3 nap.........és finish]

2009. szeptember 21., hétfő

Tömören leírom a tegnapi és mai napunkat! Tegnap voltunk a korházban,mert a dokim ügyelt,megvizsgált,méhszájam nem változott,nem nyílt tovább! Felküldött szülőszobára ctg-re,egy órát volt rajtam a gép mert a kisasszony szívhangja csak 100 körül mozgott.......és ő lustasága nem volt hajlandó megmoccanni! Hát jól beszartunk (már bocsi a kifejezésért)! Dokim szaladt a másik dokinak megmutatni a ctg eredményt,azt mondta majd visszajön és megbeszéljük a továbbiakat! Mikor visszajött,lépcsőzést ajánlott,le a 8.ról....és fel,a tüdőmet majd ki köptem,erre megyek be az osztályra mert azt mondta a következő ctg már ott lesz lépcsőzés után! Erre a kis fiatal szülésznő felrakott mást,megyek szólni hogy itt vagyok,erre akkor várjak,és majd szól ha a másik kismama végez előtte 5 perccel és menyjek le megint,na erre bepöccentünk,hogy milyen könnyű egy kismamának lépcsőzni,megkerestem a dokimat......erre jön ki a szülésznő hogy,jaj hát eszébe jutott hogy menjünk vissza fel a szülőszobára ott majd megcsinálják a lányok! Meg is csinálták! Ott kettő tündér szülésznő volt,nekik ezer köszönet! Ez a ctg már jó volt,mocorgott is,és az alap szívhang is 130 volt,a mocorgós meg 170 is volt,úgyhogy megnyugodtunk! :) Aztán a magzatvizem fogy elfelé...........remélem nem várunk sokat!
Ma reggel hétre kellett menni mert még dokim igy ott volt ügyelet után,megint ctg ez most jó volt és már rendszeres fájásokat mutatott igaz kis gyengéket,de már ez is valami! Vérvétel, pisi is volt megint annak holnap lesz eredménye...........megint volt uh is magzatviz kevés,a nő megilyesztett........vagy 10 percig nézte a flowmetriát......végül kinyögte hogy jó! Na fasza!
Holnap megint 7re kell menni........már ki vagyok merülve! De ma letámadom apát,hátha sikerrel járunk...................:):):) Ha van valami majd ő jelentkezik,ha nincs akkor jövök holnap is a hírekkel!
Szép estét....DRUKKOLJATOK,HOGY AZ ÉJJEL INDULNI KELLJEN!! KÖSZÖNJÜK! :)
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS