[ 9nap.........vagy még több???? ]

2009. szeptember 15., kedd

Nem is tudom.............olyan furcsa hogy már csak 9 nap,és Laura "megszületik"............vagyis hivatalosan 2009-09-24-re vagyok kiírva! Voltunk dokihoz...........megvizsgált,méhszájam már 2111.............azt mondta ez nagyon jó,mert van akinek ezért az állapotért több órát kell szenvednie fájásokkal! Nekem pedig nincsenek,vagyis csak kisebb pocakkeményedések! És erre ezt találtam a neten:

Rejtett vajúdás, nyílik a méhszáj Vannak olyan szerencsés anyukák, akik 2 óra alatt túlesnek az egész szülésen, mert eleve 5 perces fájásokkal indítanak és már jócskán kinyílt náluk a méhszáj is. Ezt annak köszönhetik, hogy rejtett vajúdáson esnek át, azaz napokon (vagy heteken) át fokozatosan kinyílik a méhszájuk, így a szülés időpontjára már csak egy kicsi út jut. Ezt a folyamatot elősegítheted, ha a 36. héttől málnalevél teát iszol vagy a méhszáj tágulását segítő homeopátiás bogyót szedsz (CAULOPHYLLUM C30 napi 1 golyócska a 36. héttől mindennap). A rejtett vajúdást a gyakori jóslófájások, illetve az orvosi vizsgálatokkor a méhszáj tágulását jelző értékek jelezhetik: 3000-zárt méhszáj, 2000, 1000-megrövidült méhnyak, az első szám a méhnyak hosszát jelzi, ha 1-es, akkor teljesen megrövidült, normál állapotban 3-as, a második szám a külső, a harmadik a középső, a negyedik pedig a belső méhszáj állapotát jelzi. Ha az érték például 2100, azt jelenti, hogy a méhnyak megrövidült, és elkezdett nyílni a külső méhszáj, ha 2111, akkor a méhszáj teljesen nyitva van, de a méhnyak még nem rövidült meg teljesen. Ha az érték 1111, akkor valószínűleg már megindult vagy hamarosan meg fog indulni a szülés.

Úgyhogy nálam lehet ez van.................hát nem bánnám,vizsgálat közben mondta hogy "jobban" megvizsgál,hátha beindul valami,hogy nehogy magasabbra emelkedjen a vérnyomim,szüljünk minél előbb! Hát tegnap estére be is indult.............találkoztam a nyákdugómmal,egy élmény volt,azt hittem az éjjel megyünk szülni,de semmi! Ma sem éreztem különösebb fájdalmat!! 38+5hetesek vagyunk.......tényleg már nagyon a végén járunk.......és Laura kényelmes kisasszony,még bent marad,úgy döntött.............de én minden napnak úgy megyek neki,hogy na majd biztos ma......................tehát holnap megint egy nap.....és még itt a hosszú éjszaka is!

Remélem hamarosan babázhatunk.........!

Jó éjszakát

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS