Ez is, az is...............

2009. november 30., hétfő

Végre idejutok! Lau alszik! Hétvégénk elég mozgalmas volt, otthon voltunk,Lau mamázott,mi pedig báloztunk! Kikapcsolódtunk kicsit! :) Nagyon nagyon jól éreztük magunkat,kisasszony pedig egy tündér volt. (nem akasztotta ki,mamát és papát) Hamar elrepül az a pár nap míg otthon vagyunk,ingajáratban mocorgunk a két mami között! :) Szóval a hétvégénk jól telt!
Ami viszont ma következik az a fekete leves,megyünk 2 hónapos szurira! 15:10re kell mennünk,semmi porcikám nem kívánja,de túl kell esni rajta. Remélem a kis mazsolám egy hős lesz és nem lesz vészes sírás! Jut eszembe,tapasztalt anyukák,hozzátok fordulok,ti beadattátok,vagy adatjátok a pneomococcus elleni védőoltást????? Köszönöm a válaszokat előre is!
Lauci,csütörtökön töltötte a 2. hónapot,kis izgő-mozgó aranyszívem! Okos, ügyes, szépséges,és kicsit sem vagyok elfogult! :):):):) Rengeteget mosolyog, "beszélget", ügyesen tartja a fejét,és nagyon ülni akar,és engedem is neki 1-2percig, látom mikor már nem bírja,és akkor lefektetem! Imádja a színes dolgokat,játékait,a világító lámpákat,és a tv-t............(nem lehet elég korán elkezdeni) :):)!
Szóval az én kettő hónapos lányom,egy kiegyensúlyozott, mosolygombóc! :)
Képekkel később jövök! :)
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS