Már elkezdtük..........

2012. szeptember 24., hétfő

............a betegeskedést!
Előszülinapoztunk a hétvégén a mamánál. Jó előre eltervezett mulatság volt. Nagyon jól sikerült, mindenki jól érezte magát. (erről egy másik bejegyzésben)
Úgy volt, hogy ma megyünk haza, mert apának még volt egy kis megbeszélni valója a főnökével itthon.
Így mi a délelőttöt itthon töltöttük mamával, elkészültünk, és vártuk hogy apa befusson, és induljunk. Hát ember tervez..............................
Laura reggel is, a takonykórral ébredt. Piszkálta a bal fülét. Komolyabb baja nem volt. Fél egy környékén borzasztó keserves sírásba kezdett, nem tudott megnyugodni, és azt ordította, hogy meghal mert annyira fáj a füle.
Adtunk neki cataflam-ot, erős fájdalomcsillapító, hatnia kellett volna egy fél órán belül. Laura csak ordított, és a fülét piszkálta.
Apa befutott, na induljunk is hazafelé. Így -is úgyis menni kellett volna a doktornőhöz ma a 3 éves vizsgálatra.
Gondoltam majd elalszik Lula a kocsiban, és egyenesen a rendelőbe megyünk, csak a betegrendelésre.
Nem aludt el, keservesen zokogott, és csak azt hajtotta hogy neki nagyon fáj, így felhívtam a sógoromat ( a sürgősségin dolgozik a kórházban), hogy van -e Kisvárdán a kórházban FOG rendelés.
Hívott is, hogy van, mehetünk. Így 3 percen belül ott voltunk, rögtön be is vitt minket.
Laura ügyesen egy szó nélkül engedte hogy megvizsgálják. A doktornő szerint nagyon csúnya füle, gennyes, és ő most azonnal felszúrná.
Kértem, hogy adjunk egy kis haladékot annak a fülnek, holnap reggelig. Beleegyezett. Írt neki Supraxot, Cataflam cseppett. Egy majd 10cm-es gyógyszeres-fájdalomcsillapítós, oldatba áztatott gézcsíkot beletukmált a kis fülecskéjébe. Ezt is egy hang nélkül tűrte.
Abban maradtunk, hogy holnap reggel visszük, megnézi, hogy a gyógyszer, és a fülébe rakott gyulladáscsökkentő használ e. Ha nem abban a pillanatban felszúrja a fülét, mert az agyára is mehet a gyulladás.

Így nagyon kételkedem, a csütörtöki ovikezdésbe, majd kiderül, szerdán viszem mindenképp a mi doktornőnkhöz, vizsgálja meg, aztán ha kiadja az egészséges igazolást, akkor megyünk, ha nem, akkor hétfőn kezdünk.
nem számít már, csak gyógyuljon meg, igazi kis hős volt.
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS