Szülinap Vidéken

2012. szeptember 27., csütörtök

A hangulat, a kedv, a légkör teljesen más, mint itthon. Ott mama és papa a favorit. Senki más nem jó, semmihez. Akármilyen gondja akad, az első szó ami elhagyja a száját az a "Mama".
Körülugrálják, lesik minden kívánságát...........pláne ha szülinapos is.
Így esett ez most is.
Az előszülinapot mamáéknál tartottuk meg, teljes hétvégés program volt. Grillezéssel, bográcsozással, mókázással. Sok-sok ajándékkal és játékkal.

Péntek este érkeztünk haza, fáradtan ágyba dőltünk. Majd másnap elmentünk apával a tortáért, és friss csirke husiért a grillezéshez. Szerencsékre nem volt olyan húúúú de rossz idő, hol sütött a napocska hol elbújt. Élveztük, hogy nincs az a forróság. Nyugodtan lehetett egész nap kint a szabadban, az udvaron mókázni.
Bőséges ebéd után érkezett, a giga meglepi Noddy-s torta. Igaz nem a leglányosabb megoldás, de próbáltuk a rózsaszín színnel egyensúlyba hozni. A lényeg az volt, hogy az ünnepeltnek nagyon tetszett, csillogó szemekkel nézte ahogy a tűzijáték elég.
Majd elfújta a gyertyákat, közben csendet kért, mert kívánt is valamit. Az titok hogy mit. :) Aztán megkapta temérdek ajándékot, hirtelen nem tudta melyikkel játszon, de szép sorban mind sorra került. :)
A társas lett a kedvenc. Órákig játszottak vele. kifinomult érzéke van már a csaláshoz is :) :D Úgy az igazi :)

Gyerekekből sem volt hiány, kisebb magánovi alakult ki anyuméknál, nagy bátyusok, unokatesók. Volt estig nagy-nagy vigadalom. Este a fürdést már oltári hisztik közepette tudtuk le,hulla fáradtan tértünk nyugovóra, annak reményében hogy a másnap is hasonló jól fog telni.

A másnapi már ligt-osabb napot is simán vettük, igaz már ekkor Lula kissé furcsa volt, gondolom a betegség előjelei voltak.
Hétfőn délelőtt aztán jött a pokol, a sok menny után, délelőtt 11 óra körül oltári ordításba kezdett, és a fülét fájlalta. Semmilyen gyógyszer nem enyhítette, így kénytelenek voltunk, a kisvárdi korházba elvinni, ahol azonnal megállapították, hogy gennyes-savós középfül gyulladása van. Azonnali fül felszúrást akartak, én kértem, hogy próbáljuk meg inkább gyógyszeresen, kapott egy gyógyszeres gézcsíkot a fülébe, ami azonnal hatott, és csillapodott a fájdalma.

Szerencsére a gyógyszer amit írtak neki, és mára már szinte kutya baja. Összességében szuper szülinap volt. Remélem az ünnepelt is így gondolja és a szép emlékei közé raktározza el ezt is.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS