Ilyenkor………

2013. január 2., szerda

már nem is szeretem a telet. Ahogy elmúlnak az ünnepek, engem már a tavasz vonzz. Már nem is vágyom hóra, hidegre. csak lenge kiskabátra, sok-sok napsütésre. Később sötétedésre. TAVASZRA…………
Hát elmúltak ezek az ünnepek is. Tartalmasan, de fárasztóan. Vissza zökkenünk szépen mindannyian a hétköznapokba. Lula holnaptól oviba, apa ma már munkába. Én pedig fejest ugrok a tanulásba.
Most elmaradt az újévi fogadkozás nálam, hisz sosem, vagy csak nagyon minimális részét tartom be. Inkább most hálát adok, hogy van egy szuper családom, szuper férjjel, szupercsirke Laurával. Mindenünk megvan amit csak szeretnénk. Szeretetben élünk. Egészségesek vagyunk. Ezek a legfontosabbak. :)
Tervek és tények azért vannak, amik 2013-ban megvalósításra várnak. Nézzük őket, de csak vázlatosan.
  • Lula holnap megkezdi az ovit, szeretném, ha betegség nélkül menne, már ez kis maradék idő a télből, és nem kellene kimaradni neki. Túrbózzuk az immunrendszerét. Reméljük meglesz a hatása.
  • Tanulni-tanulni-tanulni. Már nem sok időm van, március végén, szóbeli-írásbeli-gyakorlati vizsgám lesz. Addig még 4 hét gyakorlatot is le kell tudnom, valamelyik iskolában/óvodában. Pályázatok elküldve, mind gyakorlati hely, mind pedig állás ügyben. ha így nem megy, ismerőshöz fordulunk. Biztos, ami biztos alapon. :)
  • Márciustól szeretnénk valami különórát, vagy foglalkozást (táncot/zenét) Laurának. most már mondhatni, hogy rutinos ovis, így reméljük nem lesz megerőltető neki. Szeretné, beszélgettünk már sokat róla.
  • Februárban wellneszezünk egyet, a parádsasvári Kastélyszállóban. 3 nap és 2 éjszaka. (apa kapta a főnökségtől) :)
  • Még a héten vagy jövő hét elején lefoglaljuk a nyaralást. Horvátorszég lesz az uticél (mert nem akarok repülni) valahol a Kvarner öbölben.Én Opatija-t választanám, majd meglátjuk :)
  • A jövő héten elmegyek egy Power Plate próbaedzésre, aztán ha bírom és tetszik, bérletet veszek.
  • Azt hiszem januárban még egy fodrász és manikűrös is bele fog férni. :)
  • 2013 a megújulás éve lesz.
  • Még több családi programot, és együtt töltött semmittevős napot tervezünk
Szóval ezért vagyok hálás, hogy egy csodás férjjel, még csodásabb gyermekkel, ilyeneket tervezhetek. Hogy biztosít nekünk mindent, erején felül is értünk dolgozik. Nem mellesleg ma ünnepel. 32 lett. Isten Éltessen drága Apa ♥
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS