Gondolkodunk, tervezünk, listázunk.......................

2012. május 23., szerda

Azt hiszem mostanság listázós füzetet kell majd nyitnom.
Az első sorban izgató lista az az ovis lesz. Mi kell, hogyan kell stb. Ezt már szívem szerint írogatnám, de meg kell várnunk a zöld utat az ovitól. Holnap reggel benézünk, nincs e véletlenül már kint papír a nevecskékkel az ajtón. Ó el sem tudom képzelni mi lesz ha elolvasom és ott a neve, azt még úgyse tudom el gondolni, mi van ha nem lesz ott, mi van ha nem veszik fel. Apa szerint erre nem is szabad gondolni, mert azt kapjuk az élettől amit várunk. No tehát én azt várom hogy igenis felveszik, és punktum, más variációt nem fogadok el (hihi erről eszembe jutott egy bölcsesség: "Két fajta vélemény van, az egyik az enyém, a másikat meg leszarom").
Szóval teljesen ovi lázban égünk, sokszor járunk arra autóval, Lau pedig csak mondogatja, hogy ő bizony oviba akar menni. Remélem teljesül a vágya.

A másik listás téma, ami mostanában aktuális, a nyaralás. Mit vigyünk, mennyit, hogyan pakoljunk stb. Kicsit nehezebben fogom most összeállítani a pakkot. Mert míg tavaly annyit pakolhattam amennyit akartam ( helyesen: amennyit az autó elbírt, és elfért a csomagtartóban), most szabályoz a reptér, és a súlykorlát. nem félek mert 40 fokos hőségre számítok, így fürdőruhán, bikinin kívül szívem szerint, csak 2 lenge nyári ruhát vinnék, arra az esetre, ha ki akarunk mászni a tengerből, vagy a medencéből. DE mivel bármi lehet, így engedek és egy-egy hosszú felsőt, és gatyót is eltűntetek majd a bőrönd mélyére.  Remélem nem lesz rá szükség . :) Aztán még számvetek gyógyszerek ügyben. Biztos ami biztos alapon, mindenből egy kicsit. Aztán még ami jön sorba. Sok minden nem kell, 4 csillagos szálloda, teljes ellátással. Ötleteket szívesen fogadok. Aztán görcsben is kicsit a gyomrom, nem repültem még, félek az ismeretlentől. De nagyon. Remélem addigra leküzdöm, és élvezni fogom, ezt az új élményt. vagy altatóval felszerelkezve indulok ki a reptérre. :) :D

A listák sora nem ér véget, a lakáskeresésénél is listám lesz, de az inkább jobban fog hasonlítani kérdőívre mint listára. Nem esünk még egyszer bele ilyen hibákba mint most.

Szóval azt hiszem író deák leszek a következő hónapokban. Legalább gyakorlom kicsit, mire újra munkába állok! :)
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS