Szanaszét

2012. május 19., szombat

Lassan, azt veszem észre magamon, hogy a blog már egy nyűg. Mikor ez az érzés kezd a fejemben piszkálódni, gyorsan elhessegetem. Rólunk szól, Lauráról............nekünk, neki...............ha majd felnő, tudja mikor mi történt, vele, velünk.  Azt hiszem, változni fog a téma, hogy legyen kedvem írni. Lauról nem tudok minden nap oldalakat regélni, mert vagy nincs miről (ez túlzás, mert mindíg van), vagy mire odaérek, hogy képernyőre vessem, aktualitását veszti.
Ezért innentől, itt aztán lesz minden. Programok (amire elmegyünk, vagy elmennénk, esetleg csak érdekes) egy kis kreatívitás (hamarosan hatalmas fába vágjuk apával a fejszénket, de erről majd akkor). Egy kis fotózás (mert csak gyűlnek a fotók, amin mondjuk nem Lau van), egy kis sütés-főzés, egy kis divat, egy kis ez meg az, no és persze CSALÁD......LAURA......CSALÁD........LAURA és így tovább.

Még ki kell élvezni, ki kell használni, hogy "akkor ülök le a laptop elé amikor akarok" ( kisebb nagyobb zavaró tényezők persze vannak) :) :) :).
Mert szeptembertől, remélem megváltozik az életünk, remélem hatalmas fordulat lesz minden téren. Remélem minden úgy lesz, ahogy szeretnénk. Csak pozitívan.
Addig is remélem, tartalmas bejegyzések fognak születni, magunk, és persze a kis olvasó csapatunk örömére. :)

Itt gyorsan meg is említem, az én kis szavaló törpömet. Hihetetlen, milyen szivacs agya van. Csak úgy szippantja magába a mondókákat. 2 nap alatt megy teljesen, hiba nélkül a "Csiga-biga gyere ki......" és a "Boci-boci tarka.............". Csodálkozó mama, papa, család, hogy egyik napról a másikra miket produkál. Folyamatosan hallgatjuk a mondókákat és Bartos Erikát........... már Bogyó és Babócánál nagy fanok lettünk, aztán mióta Timi felnyitotta a szemünket a versesköteteire, és a megzenésített versekre, azóta még jobban szeretjük.
Most jelenleg még ő a legnagyobb kedvenc, nagyjából már ennek is megy a szövege Launak, de még nem mindenhol érthető (videót nem tudom mikor tudok hozni a verseléséről, mert csak magának mondja, néha nekünk is, de inkább egyedül a maga kis világában szeret verselni, no majd lopva videózok)


 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS