Csakazértis

2012. február 29., szerda

Minden téren. Ha valamit nem szabad, 'csakazértis' azt csinálja. Homlokegyenest az ellenkezőjét amit mondunk neki. Vissza beszél. Amit muszáj valahogy visszaszorítani, mert akármennyire is azt vártuk, hogy csacsogjon, ezt az egyet nem fogom engedni neki. Szépen lassan alakul a kis egyénisége, és nem szeretném, hogy egy kis viszadumálos, hisztigép legyen. Nem nagy dolgok még ezek, de már ez is a makrancosságát bizonyítják.
  • Laura gyere ide vedd be a vitamint. -ÓÓÓ anya egy perc! Nem, most gyere mert már itt van a kezemben! -Anyaaaaaaa, mondom egy perc!
  • Laura szedd össze a játékokat, mert már összeesek bennük. -Nem! laura szedd össze mert kidobálom az udvarra minden. -Anyaaaa, hát öööö apa szedi! Nem apa szedi, te szeded, mert te szórtad szanaszét. -Jóóóó dob ki! (inkább dobjam ki őket, csak ne kelljen összeszedni)
  • -Anya, Lula éhes! Jól van Laura, bekapcsolom a mosógépet és adok enni! (csak hogy tudja milyen mikor ő is hárít és semmit sem csinál meg azonnal.) -NEEEEEM!! Most! Látod milyen rossz érzés ha nem kapod meg rögtön amit szeretnél??? Te is így szoktál csinálni velem Laura! Most anya is így csinált veled! -ANYAAAAAA, te nem Lula vagy! (tessék, amit szabad Jupiternek..... :D )
......és még sorolhatnám a napi "vitáinkat" :) Néha már vörösödik a fejem a nevetéstől, de próbálom visszafogni magam, mert ha látja hogy jót nevetek rajta, akkor sosem fogja komolyan venni a dolgokat! Aztán elbújok a fürdőszobában és kikacagom magam!

Ügyes, okos nagylány egyébként. Teljesen szobatiszta, éjjel is. A kocsiban is. Hétvégén is mikor mentünk haza, szólt, megálltunk a benzinkúton, pisiltünk, lehalászott a polcról két újságot magának (Micimackó és Hercegnők), és indultunk tovább. Olyan nagylány már. Elmúlt a kis babás korszak. Furcsa ez na. Lassan két és feles. Hihetetlen. Ovis lesz. Készítem is magam rendesen, testileg-lelkileg. kit is fog jobban megviselni??? :)




 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS