Fogas

2012. február 3., péntek

Azt sem tudom, hol kezdjem. Már kb. 2 hete szenvedünk a fogmosással. Nagyon drasztikus módszerekkel, és könyörgéssel, néha fenyegetéssel engedi megmosni a fogát. Kötelezően muszáj, mert már vannak rajta barna foltok, sőt már lyukad is. Pedig az első foga mikor kijött már mostuk. Most viszont annyira ellenkezik, hogy képes az ujjamat is leharapni, vagy beleharapni a kézfejembe, olyan mintha disznóvágás lenne esténként nálunk, annyira visít ordít! Megnéztem, nem fájhat az ínnye, makk egészséges, a fogai még a jó kategóriába sorolhatóak. Az első metszőkön vannak kis sárgás foltok. Az alsó rágókon (kettőn) pedig egy-egy barna folt. Ami, elhalványodik ha megmossuk. Szóval még nem lyuk szerintem.
Nem tudom rávenni a csendes fogmosásra, könyörgök neki órákat, elmondom, ha nem mossa úgy jár mint anya, hogy hiányozni fog 3 foga, és műfoga lesz, meg stb. Nem hatja meg. Akkor ha nem mosod meg Laura megyünk a doktornénihez, és ő fogja megmosni. Nem érdekli.
Lehet , most hogy beteg vagyok, az is közrejátszott, de nem érdekelt, úgy voltam vele, míg ordít legalább beleférek a szájába, és meg tudom alaposan mosni.
Mindig ilyen hangos lesz a fogmosásunk??? Sajnálom mikor sír, de nem volt türelmem, az elmúlt 3 napban ahhoz, hogy rojtosra beszéljem a számat, és akkor is ordítás legyen a vége.
Nálatok, hogy van ez??? Mivel tudnám rávenni, hogy ez nem fáj??? Az együtt fogmosás sem tetszik neki. Lenyalja a fokrémet és kész! Viszont ez már az ö fogainak nem elég. Szeretném ilyen állapotban tartani őket! Mert neki fog rosszul esni, ha oviban majd fogatlan lesz, és csúfolni fogják. Együtt vesszük a fogkefét, ő választ fogkrémet is!
TANÁCSTALAN VAGYOK!
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS