Lassan visszaszámolunk

2012. június 27., szerda

Pontosan 2 hét, és elérkezik hozzánk is az igazi vakáció, amikor apa ugyanis leteszi a lantot, és 12 napig csakis a miénk lesz, semmi telefoncsörgés, és hirtelen autóba pattanni és menni dolgozni szitu nélkül.
Laura ma már szinte könyörgött neki: " Apa te nem menj többet dógozóba, én nem tudlak látni téged" - megígértük neki, hogy már nem sok idő, és együtt leszünk.
Látszólag megértette, aztán kíváncsi vagyok, addig még hányszor kérdezi majd meg. Addig viszont nem lesz egy sétagalopp az előttünk álló 2 hét. Apának feszített tempóban mindent el kell intézni a munkahelyen, mert nélküle megáll az élet! Hétvégén jönnek nővéremék, majd hétfőtől belekóstolok a 3 gyerekes létbe, ugyanis a kisebbik rosszcsont is marad itt már nyaralásig. Még szerencse hogy jövő csütörtökön jön a MAMA, és így lesz felmentősereg vasárnapig. Aztán már csak 2 nap és indulunk a reptérre, tartok tőle de várom is. Remélem minden rendben lesz.
Közben még vásárolni is kell, Launak kell legalább 2 szandi, nekem még fürdőruha, és egy pár pipere cucc. Lassan pakolok a bőröndbe is befelé, hogy ne akkor kelljen kapkodni.
Közben bújom a Bolgár oldalakat, mit érdemes megnézni, hová kellene elmenni majd. Érdekességek sorakoznak fel, akárhányszor csak böngészek. Például ők mindent fordítva csinálnak mint mi magyarok. Ha igent mondanak, akkor jobbra balra csóválják a fejüket (mintha nem-et mondanának) ha nemet, akkor pedig fel-le. A taxis hátrafelé int a kezével, ha szabad, nem előre felé hívogatóan. Vannak ilyen furcsa szokások náluk. Angolul nem nagyon beszélnek, inkább oroszul. Szuper.............angolból még csak-csak elnyögdécselünk, de oroszul????? Nővérem tanult kb 20 éve..............és ennyi! :) :D Hát lesznek mókás percek az tuti. Ha becsekkoltunk a szállodába onnan nyert ügyünk van :D :D Minden papír itt van már nálunk, tegnap megjött a voucher is a Neckermanntól, szóval már nagyon közeledünk.
Repjegyek elkészítve, már csak utasbiztosítást kell kötnünk, azt nem kötöttünk a Neckermannál, mert van egy ismerősünk aki jóval olcsóbban megoldja.
Laura már be van zsongva. Nem tudom miért köti a hegyeket a tengerhez, de ha meglát egy hegyet vagy nagyobb dombot, akkor rögtön kérdezi " Ez itt a tengere????"

Apára már nagyon ráfér ez a kis pihi, annyit dolgozik értünk, nekünk, hogy az már néha emberfeletti. Ezért is nem bánom, amíg megteheti az ember menjen is nyaralni. 1 évben egyszer ennyi kell. :)
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS