Névnaposunk

2012. június 17., vasárnap

Kedves, kicsi lányka, Isten áldjon téged,növelje jókedved, éltesse szépséged!
Ünnepeljünk téged, ma van neved napja, Áldjon meg az Isten, kicsi "LAURA".

A legszebb, legokosabb, legdrágább, leghisztisebb, legszeretnivalóbb.............nekünk ő a leglegleg. ♥♥♥

És hogy milyen is Ő valójában. Szavakba azt elmondani nem lehet! Sokat gondolkodtunk, mikor még a pocakban volt, hogy mi legyen a név..............a bizonyos név. Sok nevet elképzeltünk, barátkoztunk a hangzással. 
Jobban nem is dönthettünk volna, Ő LAURA, csupa nagybetűkkel, néha Lula, olykor Lulácska. Legtöbbször viszont Laura. Ma már más nevet el sem tudok képzelni neki.
Nem véletlenül illik rá, még a jelentése is pontosan találó: dicsõség, gyõzelem.

Amit pedig írnak a laura név hordozóiról, az is mind-mind smakkol: 

A név viselõi becsvágyóak, és tele vannak olyan ötletekkel, amelyek eredetiek és elõremozdítóak. Számukra a siker elõre látott megoldás. El sem tudnak képzelni okot arra, hogy ne érjék el céljukat, hiszen hatalmas önbizalmuk, határtalan energiájuk és lelkesedésük is ezt segíti. Amíg szabadnak érzik magukat az egyhangúságtól és a robotolástól, és látják hogy haladnak, addig vidámak, lendületesek és derûlátóak a jövõt illetõen.



Hirtelen ezek a szavak jutnak eszembe róla: (a teljesség igénye nélkül)
akaratos, okos, cserfes, kreatív, hisztis, örökmozgó, sohaelnemfáradó, imádnivaló, duracellnyuszi, vizibolha, szépenalvó, csordultigszeretettellévő, mamafüggő, apafüggő, állatbarát, érzékeny, nemszófogadó, kitartó :) :) nagylány, ügyes, szobatiszta, ÉLETÜNK ÉRTELME


 
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS